Онлайн филми
Индийски Онлайн Филми | Популяризирайте Вашата страница също
Стр >> 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ...  59 60 61
Мълчанието - Тайната история
(2015) с бг субтитри
Жанр:Ужаси, Мистерия, Романтичен, Трилър

Животът на младият писател Кабир се срива, когато любимата му се омъжва за друг. Разбирайки, че я е изгубил безвъзвратно, той решава да отиде на място, където да намери ново вдъхновение за новият си роман.
След дълго пътуване Кабир се озовава в Кашмир и отсяда в имението на красивата Мира и болният й съпруг Джайдев, без да подозира, че с падането на нощта ще започне неговата зловеща история.

Бейби
(2015) с бг субтитри
Жанр:Екшън, Трилър, Криминален, Драма

След атентата в Мумбай на 26 ноември 2008 г. Индия изгражда тайна шпионска програма от елитни войници, които в пробен 5-годишен срок да работят за предотвратяване на терористичните заплахи. Аджай е един от 12-те войника, които са в програмата от самото начало и един от малкото оцелели 4 г. по-късно. Предстои последната мисия, но тя не е толкова лесна, колкото изглежда.

Е, ако ме познаваше
(2015) с бг субтитри
Жанр:Екшън,Трилър, Драма

Когато най-лошото се случи, той реши да напусне активната служба, да седне зад бюро и да си живее спокойно с дъщеря си. Всичко вървеше добре до момента, в който отвлякоха дъщерята на негов приятел и Сатия се принуди отново да вземе пистолета и да потърси помощ от бивши колеги, за да се изправи пред заклетия си враг. А когато това стана, адът се отприщи и...

Рой
(2015) с бг субтитри
Жанр:Екшън, Трилър, Романтичен, Драма

Кабир Гревал е успешен режисьор, който има различно виждане за филмите си и страда от обсесивно-компулсивни разстройства. Самотен и затворен  в себе си, той не допуска лесно външни хора в своя свят. Пoлучава много пари, за да направи продължение на “Guns 2” в “Guns 3”, но няма сценарий, затова отива в Малайзия да работи. Там среща филммейкърка на име Айша. Тя е пълната му противоположност. Двамата
се срещат и са привлечени един от друг. Докато общува с нея, творческият му блокаж се стопява.

Отношение
(2015) с бг субтитри
Жанр:Екшън, Драма, Трилър

Пинту е играч на кабади от Агра, който отива в Матхура, за да присъства на сватба. Но по обрат на съдбата, той спасява Радхика от опасния лидер Гаджендар Сингх, който иска да се ожени за нея против волята й. Пинту води Радхика в Агра и решава да я скрие в дома си, докато не й осигури безопасно бягство. Но този план се усложнява, защото бащата на Пинту е натоварен със задачата да открие Радхика...

Самотница
(2015) с бг субтитри
Жанр:Ужаси, Мистерия, Романтичен, Драма

Кабир(Каран Сингх) и Санджана(Бипаша Басу) са млада семейна двойка, която се изправя пред необикновени проблеми след смъртта на нейната сестра-близначка Анджана. Но ужасът започва, когато двамата се прибират в Керала, заради мистериозен инцидент с майката на Санджана.

Любовниците
(2015) с бг субтитри
Жанр:Екшън, Приключенски, Романтичен.    
Държава: Индия, Австралия.Белгия.

Това е една история за храбростта и голямата сила на любовта. Археологът подводничар Джей Финел със съпругата си изследва потъналия търговски кораб от XVIII век. Веднъж, като се опитва да спаси жена си, той получава сериозно нараняване и изпада в кома. Борейки се със смъртта, героят прекосява реалността и се премества в Индия през 1778, където започва да живее живота на британския офицер Джеймс Стюарт, погълнат от страст по прекрасната Туладжа.
Актьори: Josh Hartnett, Bipasha Basu ,Tamsin Egerton, Alice Englert, Claire van der Boom, Mahesh Jadu, Om Puri, Simone Kessell, Тehmina Sunny, Andrea Deck, Abhay Deol.

Екшън Джексън
(2014) с бг субтитри
Жанр:Екшън,Романтичен,Драма   

Поредната шега на съдбата. Когато всичко висеше на косъм, тя се намеси, срещна двама непознати мъже и преплете съдбите им. Разликата между тях беше, че Виши е дребен гангстер и побойник, който обича да си пийва, но зад хулиганските му прояви се крие сърце на добър човек. Другият, Ей Джей, е дясната ръка на най-големия индийски дон, който движи бизнеса си от Банкок. Мотото на Ей Джей беше "или става по моя начин, или отиваш на небето". А приликата между тях беше, че когато се срещнаха очи в очи, разбраха, че са...

Луда глава
(2014) с бг субтитри
Жанр:Екшън, Трилър, Драма, Романтичен.    

Един ден от Мадрас в Мумбай пристига Кришна,
който има за цел да намери своя брат-близнак Раджу,с когото не са се чували от години.Но колкото повече информация събира за брат си,толкова повече намаляват шансовете му да се прибере жив в родния си град..

Чудовище
(2014) с бг субтитри
Жанр:Приключенски,Ужаси,Sci-Fi

Ахана(Бипаша Басу) решава да се махне от града и взима заем от банката, за да направи специален хотел насред джунглата, но скоро опасно създание заплашва да изяде всичките й гости един по един.

ПК а.к.а. Пикей РК
(2014) с бг субтитри
Жанр:Комедия, Фентъзи, Драма
       
ПК (или Пикей, което буквално означава пиян) пристига на Земята от своята планета, за да направи проучване за хората, които живеят тук. Той обаче е изключително объркан, защото всичко на Земята е напълно оплетено. В търсене на откраднатия си медальон, който използва като предавател за връзка с космическия си кораб, ПК обикаля из Делхи и изучава странните привички на хората и склонността им да създават Божества, пред които да се покланят.


Бандата на справедливостта
(2014) с бг субтитри
Жанр:Комедия,Драма,Трилър     

Така наричаната "Бандата на справедливостта" създадена от група приятели решава да раздаде справедливост в своя град. Борейки се с корупцията засягат интересите на корумпиран министър и следователно стават най-търсените хора в Мумбай...

Състезателен кон а.к.а. Лъки: Състезателят
(2014) с бг субтитри
Жанр:Екшън, Трилър, Комедия, Романтичен
       
Рам и Лакшман (Лъки) са братя, но се мразят като Том и Джери. С годините омразата помежду им става още по-силна, а когато Лъки среща красивата Спандана и Рам се намесва във връзката им, между враждуващите братя избухва война. Лъки е решен на всичко да съсипе живота на брат си, без да подозира, че някой друг крои същия план.

Убиец по сърце
(2014) с бг субтитри
Жанр:Екшън, Трилър, Драма
       
Дев и Туту са сираци, отгледани от Баяджи, който цял живот поръчва убийства на влиятелни хора. Когато двамата порастват, се превръщат в най-добрите му наемници и всичко върви добре, докато Дев не среща Диша. Той се влюбва в нея и дава всичко от себе си, за да се откаже от престъпния живот, но да зарежеш оръжието и Баяджи не е много лесно.

Кой е той?
(2014) с бг субтитри
Жанр:Екшън, Трилър, Романтичен, Драма
       
Една вечер Дипти и Сатя хващат автобуса за Хайдерабад, защото се оказва, че е невъзможно да живеят във Висакапатнам, заради гангстера Виру, който иска да ги раздели. Двамата влюбени дори не подозират, че на излизане от града ще се случи нещо ужасяващо, което ще промени животът на Сатя завинаги.

Стр >> 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 59 60 61
Creditpoint.bg - изчисли кредитния си рейтинг