Онлайн филми
Индийски Онлайн Филми | Популяризирайте Вашата страница също
Стр >> 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 56 57 58
Любовниците
(2015) с бг субтитри
Жанр:Екшън, Приключенски, Романтичен.    
Държава: Индия, Австралия.Белгия.

Това е една история за храбростта и голямата сила на любовта. Археологът подводничар Джей Финел със съпругата си изследва потъналия търговски кораб от XVIII век. Веднъж, като се опитва да спаси жена си, той получава сериозно нараняване и изпада в кома. Борейки се със смъртта, героят прекосява реалността и се премества в Индия през 1778, където започва да живее живота на британския офицер Джеймс Стюарт, погълнат от страст по прекрасната Туладжа.
Актьори: Josh Hartnett, Bipasha Basu ,Tamsin Egerton, Alice Englert, Claire van der Boom, Mahesh Jadu, Om Puri, Simone Kessell, Тehmina Sunny, Andrea Deck, Abhay Deol.

ПК а.к.а. Пикей РК
(2014) с бг субтитри
Жанр:Комедия, Фентъзи, Драма
       
ПК (или Пикей, което буквално означава пиян) пристига на Земята от своята планета, за да направи проучване за хората, които живеят тук. Той обаче е изключително объркан, защото всичко на Земята е напълно оплетено. В търсене на откраднатия си медальон, който използва като предавател за връзка с космическия си кораб, ПК обикаля из Делхи и изучава странните привички на хората и склонността им да създават Божества, пред които да се покланят.


Бандата на справедливостта
(2014) с бг субтитри
Жанр:Комедия,Драма,Трилър     

Така наричаната "Бандата на справедливостта" създадена от група приятели решава да раздаде справедливост в своя град. Борейки се с корупцията засягат интересите на корумпиран министър и следователно стават най-търсените хора в Мумбай...

Състезателен кон а.к.а. Лъки: Състезателят
(2014) с бг субтитри
Жанр:Екшън, Трилър, Комедия, Романтичен
       
Рам и Лакшман (Лъки) са братя, но се мразят като Том и Джери. С годините омразата помежду им става още по-силна, а когато Лъки среща красивата Спандана и Рам се намесва във връзката им, между враждуващите братя избухва война. Лъки е решен на всичко да съсипе живота на брат си, без да подозира, че някой друг крои същия план.

Убиец по сърце
(2014) с бг субтитри
Жанр:Екшън, Трилър, Драма
       
Дев и Туту са сираци, отгледани от Баяджи, който цял живот поръчва убийства на влиятелни хора. Когато двамата порастват, се превръщат в най-добрите му наемници и всичко върви добре, докато Дев не среща Диша. Той се влюбва в нея и дава всичко от себе си, за да се откаже от престъпния живот, но да зарежеш оръжието и Баяджи не е много лесно.

Кой е той?
(2014) с бг субтитри
Жанр:Екшън, Трилър, Романтичен, Драма
       
Една вечер Дипти и Сатя хващат автобуса за Хайдерабад, защото се оказва, че е невъзможно да живеят във Висакапатнам, заради гангстера Виру, който иска да ги раздели. Двамата влюбени дори не подозират, че на излизане от града ще се случи нещо ужасяващо, което ще промени животът на Сатя завинаги.

Романтик по сърце
(2014) с бг субтитри
Жанр:Комедия
       
Трима приятели в 60-те си години решават да направят всичко, което не са сторили като млади, докато все още не е настъпила смъртта им. Наемат къща в Мавриций, където отиват на почивка. Там откриват младо и много красиво момиче, което би направило абсолютно всичко за човека, който й помогне да се запознае с крадеца на женски сърца, супер звездата Акшай Кумар, който точно по това време снима филм в Мавриций.


Говоренето е вредно за вашето здраве
(2014) с бг субтитри
Жанр:Комедя ,Драма,Романтичен

В един град в Тамил се случва нещо странно, хората  започват  да губят  гласа си, лекарите  се озадачени от тази неизвестна болест...


Щастлив финал
(2014) с бг субтитри
Жанр:Комедия, Романтичен

Юди е автор на един единствен бестселър, който е бил толкова отдавна, че дори тези, които са го чели не го помнят. Сега, когато той е в творческа криза, притиснат от белите страници и многото дългове, на хоризонта изплува красива и секси авторка на романтични новели, която също като него вярва в еднократните връзки и не обича да стига до "обичам те". Юди обаче не просто има творческа криза, той напълно е забравил как се пише щастлив финал на историята и се впуска в приключение, което ще му донесе вдъхновение за следващия романтичен проект!


Търсенето на Фани
(2014) с бг субтитри
Жанр:Комедя ,Романтичен

Група съселяни потеглят на далечно пътешествие със стар автомобил, за да търсят изгубената любов на пощальона Ферди. В колата ще намерят място както инициаторът на идеята, вдовицата Анджи и първата й любов Савио, така и свекървата на Анджи - Росалина и новият й обожател, художникът на голи тела дон Педро. Разбира се, ако към "веселата" компания добавим и котка, която не е съвсем жива и няколко объркани завоя, пътешествието се очертава интересно!


Хайдер
(2014) с бг субтитри
Жанр:Екшън,Драма,Романтичен

Екранизация на "Хамплет" разположена сред живописните планини на Кашмир. Хайдер Мийр се завръща у дома, където къщата му е взривена от армията в търсене на кашмирски активист, а баща му е отведен и се води безследно изчезнал. Хайдер се впуска в едно безкрайно търсене, което ще му донесе повече отговори, отколкото е очаквал.


Щастлива Нова Година
(2014) с бг субтитри по добро качество
Жанр: Екшън, Комедя ,Криминален     

Банда  крадци се подготвят за най  - големия си  удар под прикритието на   световен танцов конкурс...


Амбиция
(2014) с бг субтитри
Жанр:Трилър,Романтичен,Драма     

Напрегнат психо трилър за криминален журналист, който се опитва да преживее раздялата с приятелката си и се мести в нова къща под наем на отдалечен плаж. Много скоро не само дъщерята на собственика се влюбва в него, но и започват да се случват странни инциденти, които на пръв поглед са случайни, но истината, което се крие зад тях е внимателно изработен план за хладнокръвно убийство, което да задоволи амбициите на...


Лъжлива Любов
(2014) с бг субтитри
Жанр: Романтика,Комедя     

Мохит работи в авиокомпания и е на път да бъде повишен. Майра е финансист с мания към обувките. Двамата са млади и амбициозни и планират съвместния си живот. Пречката: Бащата на Майра, който вярва, че само богат мъж може да направи дъщеря му щастлива.


Раджа Натварлал
(2014) с бг субтитри
Жанр: Романтичен,Драма,Трилър

Раджа е дребен измамник и в желанието си да направи големи пари нарушава основното правило: с ловки ръце се печели по-малко, но и по-малко болка има, а голямата игра означава голяма опасност. Грешката, която коства живота на близък човек принуждава Раджа да потърси помощта на известен измамник, от когото да се научи на триковете в големите игри и да отмъсти за... Филмът е приятно намигване към реално съществувалият Митилеш Кумар Шривастава, известен като Натварлал /1912-2009/, известен индийски мошеник, който неколкократно успява да "продаде" Тадж Махал, Червеният форт и много други неща, сред които е и индийският парламент, заедно с 545 - те му членове.


Бум, бум!
(2014) с бг субтитри
Жанр: Екшън, Приключенски     

Кохинор. Пазеният от многобройна охрана и десетки камери за наблюдение безценен камък  изчезва часове, след като вестта за обявената награда за открадването му плъзва из подземния свят. Вече е въпрос на време някой да се яви и да получи сумата от 5 милиона долара. Скучният живот на скромна банкова служителка внезапно се променя след случайна среща със загадъчен чаровник и за секунди се превръща в ураган от вихрени събития. Преследванията с коли, мотори, моторници, са само част от "веселбата", а когато започват да летят куршумите, обратното броене  започва и само един човек е способен да изпревари времето...

Стр >> 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 56 57 58
Creditpoint.bg - изчисли кредитния си рейтинг
Сила БГ
Remix.bg
Creditpoint.bg - изчисли кредитния си рейтинг
Сила БГ
Auction_Books_160x600
Сила БГ
Сила БГ
evtinoo_160x600
Сила БГ
Сила БГ
Сила БГ
Сила БГ
evtinoo_160x600
Сила БГ
Сила БГ
Сила БГ
Сила БГ
Fly4U_160x600
Сила БГ
Сила БГ