Онлайн филми
Кой е той?
(2014) с бг субтитри
Жанр:Екшън, Трилър, Романтичен, Драма
       
Една вечер Дипти и Сатя хващат автобуса за Хайдерабад, защото се оказва, че е невъзможно да живеят във Висакапатнам, заради гангстера Виру, който иска да ги раздели. Двамата влюбени дори не подозират, че на излизане от града ще се случи нещо ужасяващо, което ще промени животът на Сатя завинаги.

Романтик по сърце
(2014) с бг субтитри
Жанр:Комедия
       
Трима приятели в 60-те си години решават да направят всичко, което не са сторили като млади, докато все още не е настъпила смъртта им. Наемат къща в Мавриций, където отиват на почивка. Там откриват младо и много красиво момиче, което би направило абсолютно всичко за човека, който й помогне да се запознае с крадеца на женски сърца, супер звездата Акшай Кумар, който точно по това време снима филм в Мавриций.


Говоренето е вредно за вашето здраве
(2014) с бг субтитри
Жанр:Комедя ,Драма,Романтичен

В един град в Тамил се случва нещо странно, хората  започват  да губят  гласа си, лекарите  се озадачени от тази неизвестна болест...


Щастлива Нова Година
(2014) с бг субтитри по добро качество
Жанр: Екшън, Комедя ,Криминален     

Банда  крадци се подготвят за най  - големия си  удар под прикритието на   световен танцов конкурс...


Щастлив финал
(2014) с бг субтитри
Жанр:Комедия, Романтичен

Юди е автор на един единствен бестселър, който е бил толкова отдавна, че дори тези, които са го чели не го помнят. Сега, когато той е в творческа криза, притиснат от белите страници и многото дългове, на хоризонта изплува красива и секси авторка на романтични новели, която също като него вярва в еднократните връзки и не обича да стига до "обичам те". Юди обаче не просто има творческа криза, той напълно е забравил как се пише щастлив финал на историята и се впуска в приключение, което ще му донесе вдъхновение за следващия романтичен проект!


Търсенето на Фани
(2014) с бг субтитри
Жанр:Комедя ,Романтичен

Група съселяни потеглят на далечно пътешествие със стар автомобил, за да търсят изгубената любов на пощальона Ферди. В колата ще намерят място както инициаторът на идеята, вдовицата Анджи и първата й любов Савио, така и свекървата на Анджи - Росалина и новият й обожател, художникът на голи тела дон Педро. Разбира се, ако към "веселата" компания добавим и котка, която не е съвсем жива и няколко объркани завоя, пътешествието се очертава интересно!


Бум, бум!
(2014) с бг субтитри
Жанр: Екшън, Приключенски     

Кохинор. Пазеният от многобройна охрана и десетки камери за наблюдение безценен камък  изчезва часове, след като вестта за обявената награда за открадването му плъзва из подземния свят. Вече е въпрос на време някой да се яви и да получи сумата от 5 милиона долара. Скучният живот на скромна банкова служителка внезапно се променя след случайна среща със загадъчен чаровник и за секунди се превръща в ураган от вихрени събития. Преследванията с коли, мотори, моторници, са само част от "веселбата", а когато започват да летят куршумите, обратното броене  започва и само един човек е способен да изпревари времето...


Амбиция
(2014) с бг субтитри
Жанр:Трилър,Романтичен,Драма     

Напрегнат психо трилър за криминален журналист, който се опитва да преживее раздялата с приятелката си и се мести в нова къща под наем на отдалечен плаж. Много скоро не само дъщерята на собственика се влюбва в него, но и започват да се случват странни инциденти, които на пръв поглед са случайни, но истината, което се крие зад тях е внимателно изработен план за хладнокръвно убийство, което да задоволи амбициите на...


Лъжлива Любов
(2014) с бг субтитри
Жанр: Романтика,Комедя     

Мохит работи в авиокомпания и е на път да бъде повишен. Майра е финансист с мания към обувките. Двамата са млади и амбициозни и планират съвместния си живот. Пречката: Бащата на Майра, който вярва, че само богат мъж може да направи дъщеря му щастлива.


Раджа Натварлал
(2014) с бг субтитри
Жанр: Романтичен,Драма,Трилър

Раджа е дребен измамник и в желанието си да направи големи пари нарушава основното правило: с ловки ръце се печели по-малко, но и по-малко болка има, а голямата игра означава голяма опасност. Грешката, която коства живота на близък човек принуждава Раджа да потърси помощта на известен измамник, от когото да се научи на триковете в големите игри и да отмъсти за... Филмът е приятно намигване към реално съществувалият Митилеш Кумар Шривастава, известен като Натварлал /1912-2009/, известен индийски мошеник, който неколкократно успява да "продаде" Тадж Махал, Червеният форт и много други неща, сред които е и индийският парламент, заедно с 545 - те му членове.


Хайдер
(2014) с бг субтитри
Жанр:Екшън,Драма,Романтичен

Екранизация на "Хамплет" разположена сред живописните планини на Кашмир. Хайдер Мийр се завръща у дома, където къщата му е взривена от армията в търсене на кашмирски активист, а баща му е отведен и се води безследно изчезнал. Хайдер се впуска в едно безкрайно търсене, което ще му донесе повече отговори, отколкото е очаквал.


Празникът на любовта
(2014) с бг субтитри
Жанр:Комедия, Романтичен, Драма     

Гулрез ''Гуллу'' е уморена да бъде отхвърляна заради малката зестра, която баща й може да си позволи. Един ден решава да си отмъсти на всички, като се омъжи за богат човек, открадне парите от зестрата и с тях да отиде в Америка за да сбъдне мечтата си. Двамата с баща й сменят самоличностите си и заминават за Лъкнау, където набелязват Тарик, готвач и собственик на най-известния ресторант в града.


Красавица
(2014) с бг субтитри
Жанр:Романтичен, Комедия

Мили е физиотерапевт в IPL и въпреки че това я прави доста популярна, се слави само с неуспешни връзки. Един ден тя заминава за Самбалгарх, където ще работи като терапевт в кралското семейство. Сблъсъкът й с техните порядки и безкрайни правила съвсем не я стряскат, а присъствието на красив принц наоколо е на път да превърне живота й в приказка.


Ритник
(2014) с бг субтитри
Жанр:Екшън Романтичен Комеди    

Чувал съм, че всяко бебе изплаква, когато се роди, но когато се роди той се изкиска и намигна на лекаря. На височини, от които на хората би им се завило свят, той караше колело назад. Прозорците съществуват за приток на свеж въздух, но той ги превръщаше във врати за излизане. Това е Деви! Животът му се движи само от едно нещо. Тръпката, "ритникът" на адреналина. Разцъфващата любов в сърцето на Шайна получава внезапен "ритник", когато любимият й мъж скъсва с нея и изчезва. Индийски полицай пристига от Лондон, защото е тръгнал по следите на неуловим крадец. Това, което и двамата не знаят е, че общото в живота им е Деви, но никой не подозира, че Деви изпълнява невъзможна мисия, в която е готов...


Мери Ком
(2014) с бг субтитри
Жанр:Биографичен,Драма,Спортен     

Чунгнейзанг е обикновено момиче от Манипур, което един ден открива боксова ръкавица сред останките от разбит самолет. Никой не подозира, че този ден ще поведе живота й в нова посока към мечтата да стане боксьор. Колкото повече расте Чунгнейзанг, толкова по-избухлива и влюбена в бокса е тя. Един ден поредната кавга я отвежда в залата на треньора, който вижда таланта на момичето и й подова ръка. Години по-късно Чунгнейзанг е вече Мери Ком-3-кратен световен шампион по бокс за аматьори.И въпреки че на пръв поглед няма какво да я спре, Мери сама нокаутира кариерата си като става съпруга и майка на две деца. Ще може ли обаче да се раздели с любовта на живота си - бокса?

Стр 1 <> 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Стр 1 <> 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20